The Sustainability Shift

Wie wij zijn

Harmony Folz heeft ervaring met public affairs, lokale overheden, beleidsanalyse, project- en programmamanagement, schrijven en onderwijzen. Ze heeft diepgaand onderzoek gedaan naar strategieën voor gedragsverandering en hoe deze toe te passen. Ze heeft een brede kennis van duurzaamheid. Ze werkt ook met Ivo als Public Affairs consultant bij Thonon Folz | Public Affairs.

Ze heeft een BA van Yale met majors in Psychologie en Geschiedenis van Wetenschap en Geneeskunde, en een Masters in Planologie van de University of British Columbia’s School of Community and Regional Planning. Ze spreekt Engels en Nederlands.

Voor meer informatie zie LinkedIn of haar verhaal.

 

 

 

Ivo Thonon heeft ervaring in public affairs, politiek, milieuadvies en projectmanagement. Hij was Statenlid in de provincie Utrecht en zat daarvoor in de milieu- en mobiliteitscommissies. Hij werkte ook als projectmanager voor zowel zijn politieke partij als voor Royal HaskoningDHV. Hij werkt ook met Harmony als Public Affairs Consultant bij Thonon Folz | Public Affairs.

Hij is gepromoveerd in de fysische geografie aan de Universiteit Utrecht. Hij spreekt Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Frans.

Voor meer informatie zie LinkedIn.